Jahopp då var det bara en vecka kvar på semestern helt plötsligt. Vart tar tiden vägen lixom. Jag hinner ju fan inte med, känns som jag bara haft semester i en vecka. Förstår inte vad som sker. Helt sjukt detta .
Skulle behöva en hel månad till. Är inte redo att dra igång och arbeta igen. Och nu efter semestern går jag på som förut, alltså 75% igen . Får se hur det går, hoppas jag är stark och klarar det. Vill inte bli sjuk igen. Inte detta år iaf.
 
I höst ska jag ju in till operation igen och koppla tillbaka stomin eller tarmen rättare sagt, men vet inte när än, men dom sa ju 6 månader och det blir ju i september så vi får se hur allt blir. Ser inte fram emot det alls. Eller jo på ett sätt, men vill inte ha ont efteråt och jag kommer säkert bli sjukskriven igen. Och jag hoppas dom går att lita på, så att dom inte säger att jag måste fortsätta att ha stomipåse på magen. Jag vet att dom sa flera ggr i våras att jag bara behövde ha den i ett halvår och då litar jag på det. Så jag håller alla tummar och tår.
 
Idag har det inte hänt så mycket, har betalat alla räkningar och mest slöat i soffan. Ska ta det så lugnt som möjligt nu sista veckan av semestern, inga måsten eller krav. Bara vara och ta det i min takt. Läser en hel del oxå har gjort, blir mycket läsning på semestern för det är verkligen avkopplande. Jag varvar ner då ordentligt.
Blir nog en sväng i skogen senare med Lady och mor, plocka lite blåbär och kasta boll för Lady älskar det, hon blir en helt annan hund när hon får springa efter bollar, så lycklig, lilla hjärtat.
Undra hur hon reagerar när vi väl flyttar hem igen till oss, för hon har inte bott hemma hos oss förrän i början på mars, då bodde hon hos far medans jag låg inne på sjukhuset, sen har hon bott hos mor sen i mitten utav april och nu är det snart augusti. Men det ska nog gå bra säkert.  Håller på att söka efter ny lägenhet , kan inte bo sådär högt upp med all skit som händer mig. Och när jag väl storhandlar är det skitjobbigt med alla dessa trappor och det känns verkligen nu när jag brutit nästan varenda del i kroppen och benskörheten gör inte saken bättre alls. Det är bara jobbigt och är påfrestande för min kropp. Så hoppas verkligen att jag hittar någon bra lägenhet snart som är på nedre delen så jag slipper dessa trappor. Och jag vill så gärna ha en uteplats eller en balkong för Ladys skull. För hon älskar verkligen att vara ute när det är varmt och soligt, min lilla snutta.
 
Nu har jag iaf fått ordning på stomin, var inne hos min stomisköterska för två veckor sen ungefär och jag fick en ny sorts påse som sitter mycket bättre tack och lov och den har inte varit till besvär nånting, den har klarat sig dessa 3 dygn som det ska gå mellan byten, så jag är jättenöjd och nu kan jag vara lugn och slippa tänka på att den ska läcka eller så . Så nöjd och tacksam. Nu kan jag även ligga på sidorna och även på magen ibland på nätterna så det är sån frihet från innan. Thank you god !
 
♥