Hatar regn nu, det har fan regnat varenda dag nu nästan , fan jävla tråkväder. Skittrist är det och man får sitta inne och uggla som en jävla idiot, jag vill fan vara ute när det är sommar och då ska det vara solsken och varmt. Vafan är detta ? Var är den svenska sommaren ? Det ska väll inte vara såhär denna sommaren, för då blir jag jävligt less vill jag lova, behöver en bra sommar som uppväger det där som kommer i höst och vinter, vi behöver värme och sol allesammans, geeeeeeeeeeee mig nuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har haft en bra dag på jobbet, och jag tycker verkligen om mina kollegor, vi har så skoj ihop, jag går hem med ett leende på läpparna varje dag i stort sett =) Men man har ju dåliga dagar oxå, men det är inte ofta, har vart där nu i 2 veckor i stort sett. Och nu börjar jag komma de boende nära med , å det känns bra , vi skrattar och skojar.
Men nu är jag ledig i 4 dagar eftersom jag tog ledigt imorn, å det är så skönt, behöver få sova ut ordentligt känner jag, inatt hade jag hallucinationer och skit ,vet inte varför, men trodde att det var någon i min lägenhet så jag hade lite panik och ville inte att den personen skulle se mig naken, eftersom jag bara sover i trosorna på nätterna, så jag hade problem med täcket och att det inte täckte mig, så vaknade och drog upp täcket till hakan flera gånger, helt sjuk är jag, haha. Börjar nog bli lite psyksjuk eller nått, haha. Och konstiga drömmar har jag med, så det är verkligen något galet. Helt crazy!

Snart ere midsommar, bara två dagar kvar, å jag längtar, jag ska bli full och jag hoppas det bllir en oförglömlig midsommarafton, hoppas, hoppas. Men det blir vad man gör det till, men det fattas ju en bit, men inget jag kan göra åt, men då hade min midsommar blivit totalt lyckad =) Men man kan ju inte få allt.
På fredag drar jag till min lägenhet och gör mig i ordning, duschar och sminkar och fixar håret och får inte glömma vinet som står på kylning =) Och kläderna jag ska ha, sen när jag är klar drar jag till Ljunga, får se vad Malin säger om jag ska hämta upp henne eller hur det blir.

Ikväll blir det grillning, korv och pomme i fritösen och det är jävligt gott, smakar som mcdonalds pomme, skitgott =) Sen ska jag fira min ledighet med ett glas vin och bara njuta...sådeså, det är jag värd!



Herrå !