Sitter i soffan och slöar. Väntar på lite kaffe. Har varit hemma från jobbet idag. Mådde skitkasst igårkväll och sovit som en kratta inatt och hostat en hel del. Imorse när jag vaknade var det samma sak så jag ringde jobbet och sa att jag var hemma idag och vilade upp mig ist, orkade fan inte lyfta ett finger. Känner mig överkörd av ett tåg typ.


Har bara legat i soffan hela dagen lång och inte gjort nånting, orkar faaan inte. Och panodil hjälper ju inte heller fan, värken är kvar för det, den försvinner ju aldrig, usch så trött och grinig och allt känns bara bajs just nu. Inget är roligt längre, vill bara försvinna. Känner mig så ensam och livet känns meningslöst =(


Har tröstshoppat lite på nätet precis, har klickat hem en ny vinterjacka och sen ska jag försöka hitta ett par vinterskor oxå, men då åker jag nog in till Nkpg och fixar det för jag vill gärna prova först. Ska försöka få till en tid hos tatueraren oxå för jag är sugen på en eller två tatueringar till på armen, men vi får la se.


Har iaf betalat klart den där jävla skatten nu och det känns lite lättare. Jävla pers det där, man mår fan inte bra. Tycker allt bara är piss, piss pissssssssssssssssssssssssssssssss !


Ikväll ska jag svulla pomme, bea sås, fläskfile, sen massa coca cola och en fet chips påse och tycka så jävla synd om mig själv, för det är det faaaan. HATAR LIVET JUST NU !! Inget går min väg, varför fick inte jag födas frisk ? Mitt liv hade sett helt jävla annorlunda ut då !! ÅHHHHH, ärligt orkar jag inte mer. Jag ser ingen ljusning i något, inget går min väg, allt är emot mig. Jag gräver min egen grav !



Bye Bye !