Så himla skönt att få prata av sig med kuratorn idag, det behövdes verkligen, vi pratade t.o.m över tiden idag, oj oj och vi hade så mycket att prata om, den där timman gick fort som fasen idag.
Ska dit igen i oktober igen, den 18:e bestämde vi, får vi se vad som har hänt innan dess denna gången då ?!
Hoppas på positiva saker iaf, flytt och lite kärlek kanske, nae, det tror inte jag iaf. Blir nog olycklig för resten av mitt liv, hon tyckte jag skulle glömma och gå vidare med mitt liv, inte gå och besvära mitt huvud med att han ska höra av sig, kan inte gå och vänta , livet är för kort för det.
Kommer förbli ensam och olycklig, säääkert !

Blir så jävla lack på vissa personer, åhhh, jag är så förbannad och arg så ni anar inte, förstår inte hur en människa kan vela så mycket, inte veta vad en vill, bara hoppa fram och tillbaka, blir fan tokig.
Orkar inte bry mig mera, ska bara tänka på mig själv och skita i andra, orkar inte lägga energi på´t.
Suck, det tär på psyket och man blir så nedstämd.
FAAAAAAAAN !!!!!!!!!!!!!

Hittade iaf en billig kaffemaskin inne på Media Markt idag och så tittade jag en liten glutt på Iphone 4, guud vad tung den var, haha, tegelsten typ. Men den kommer bli bra sen, nytt abonnemang i december =)
Tittade även på nintendo wii och den var billigare där så jag ska dit och handla precis innan jag flyttar in sen, måste ha kaffemaskin och tv-spel helt klart =)




Nae, macka och té nu =)




Herrå