Jag gjorde illa mig igår på träningen, jag var med halva passet sen fick jag svinont i min höft, jag kunde inte stödja på foten eller nånting.
Jag var med på avslappningen, sen gick jag hemåt och när jag kom hem hade jag ännu mer ont så jag ställde mig vid diskbänken och tjöt och bara skrek typ. Så mammsen gav mig värktabletter och smörjde med tigerbalsam och jag tog en varm dusch, det hjälpte till lite iaf, och inatt vaknade jag kl 01 och sov lite halvtaskigt fram till 04 för då gick jag upp och tog en voltaren tablett och sen kunde jag somna om till mobilen ringde och jag skulle gå upp, då hade jag faktiskt inte lika ont, tack och lov så jag åkte till jobbet. Laddade för att vara hemma idag egentligen, men jag kunde ju röra mig bättre idag. Har tagit den rekommenderade dosen med tabletter idag, får inte äta mer än 3 tabletter per dygn, så jag får stå ut. Men det ska nog gå, bara att hålla sig stark.
Vet inte hur det blir med utgång imorn, men jag ska försöka iaf, får hoppas på att det är ännu bättre imorn annars tänker jag supa ner mig så jag inte känner värken, men det är ju inte så bra det heller, men va fan jag vill ju ut så jävla mycket, och vi ska träffa massa folk som vi har bestämt med och det vill inte jag missa.
Så jäkla typiskt att det just skulle hända igår på träningen när man har planerat en massa för helgen, brukar ju alltid vara något som händer när man planerat något, hatar't.

Har ingen lust med något alls just nu, vill bara sitta ensam hemma och bara tjuta och bara deppa, men det är ju valborg, kanske tar bilen och åker bort till Anki och Robban och kör lite singstar, får se, ska laga lite mat med tänkte jag, blir lövbiff ikväll tänkte jag och coca cola, ingen alkohol ikväll med värktabletterna, det slutar inget bra, imorn ska jag låta bli dom för då ska jag dricka vin. Om jag inte har helvetes ont villsäga. Men det hoppas jag verkligen inte. Kanske se på fyrverkerierna ikväll kl 22, får se vad som händer och sker, får se vad jag har lust med ikväll, just nu inte ettt skit =/





 

Ha en bra valborg alla ni =)