Har precis vart ute å gått 1 timmes promenad i solen. Gäller att passa på medans det är ljust fortfarande. Vi ställde ju om klockorna inatt så ikväll blir det mörkare tidigare. Var riktigt skönt att få gå en långpromenad , behövde röra på mig känner jag. Är ju ingen träning nu på en vecka eftersom dom ska renovera lite i hallen där vi är. Så då får det bli långpromenader istället.

På förmiddagen idag var jag å mammsen på dollarstore å shoppade lite, jag handlade för runt 500 :- , jag hittade en massa bra å billiga saker, kommer att handla där ofta kan jag lova, den butiken är som rusta å ÖB typ, billigt å bra 😃
Hittade billiga saker till julgranen å ljus å mössor å vantar, ja massor. Himla bra, kände mig väldigt nöjd när jag gick därifrån. Dom hade mycket hundsaker oxå, så där lär jag handla till lilla Lady ofta. Billigt å bra.
Jag var ju å tittade på Lady i torsdags efter jag hade vart hos syrran å blonderat mig. Jag satte mig på golvet å satt där i mer än 1 timme å Lady la sig i mitt knä precis som hon kände på sig saker. Hon slickade mig även i ansiktet, lilla hjärtat. Jag tackade ju helt klart ja, så nu är hon min. Den 9 November ska jag åka å hämta hem min bäbis. Då är hon 8 veckor. Hon ska bli så bortskämd å överöst med kärlek.

Var inne i stan igår med mammsen å handlade massa hundsaker, det nödvändigaste. Så nu klarar vi oss ett bra tag. Köpte torrfoder, 2 koppel, bajspåsar med döskallar, hundbur i tyg, filtar, matskålar, godis, leksaker , en hel del med saker fick jag med mig hem. Så nu är jag färdig å beredd.

Men hon får inte följa med till arbetet förrän nästa år för då har hon växt till sig lite först. Nu är hon för liten. Som tur är ju pappsen pensionär å är hemma om dagarna, annars hade det inte gått.
Jag är så tacksam.

Lägger upp en bild på mitt ❤

Min lilla söta älskling Lady !