Jaha, då var det ny månad imorn igen, det går undan. Redan 1 Oktober, helt sjukt. Snart är det jul å allt oxå, ha ha. Vi kommer inte hinna med, är ju mindre än 12 veckor kvar till julafton. 

 

I helgen har jag vart i Mjölby hos min kära mormor å ätit massa god mat. Innan dess har jag vart på Ikea å handlat upp hela lagret, ha ha, men man kan nästan tro det. Jag handlade för ungefär 3000 :- , så nu behöver jag inte åka dit förrän nästa år igen. Nu har jag allt som jag har planerat att köpa å behöver. Min vagn var mer än full när vi var framme vid kassorna, så jag var lite orolig att det skulle gå på mer än 3000 kr men som tur var inte. Jag är iaf nöjd med allt jag köpt.

 

Idag har jag gjort så lite som möjligt. När jag vaknade så började jag plocka med sakerna å få ordning på en del. Hyllorna å det bygger jag nog ihop i veckan nu, kanske med pappsens hjälp, men får se. Gick hem på lunch hos far å mor vid kl 13.30, sen därefter somnade jag i soffan några timmar, sen blev klockan närmare halv sex så det var bara att göra sig i ordning å gå iväg på träningen, skönt att komma igång igen för jag har ju inte gått på ett par gånger nu, lite slöhet, men nu är det skärpning, ska försöka gå igen på tisdag tänkte jag å sen på torsdag får det bli 1 timme promenad ist. 

 

Har tvättat å gjort omelett å nu sitter jag i soffan å bloggar lite eftersom det inte finns ett skit att se på tv ikväll, å alla filmer som visas har jag redan sett, lite tråkigt är det. 

 

Idag när jag kom hem till far å mor så låg detta söta lilla halsband på byrån, det är Evys gamla som hon hade när hon var liten bäbis. Jag ska nu få ta efter den eftersom jag ska skaffa mig en egen liten bäbis till sommaren, åhh vad jag längtar, men det lär gå fort till nästa sommar tror jag. Åhh shit vad jag ska planera framåt jul å köpa en massa saker ♥

 

 

 

Imorn börjar jag ju inte förrän kl 13.30, så blir sovmorgon imorn såklart. Hoppas inte telefon ringer bara, för då blir jag sur. Vill ju gärna sova när jag nu får det. Vi har planerat att grädda våfflor med dom gamla å vi har skickat runt lappar i hela huset så vem som helst får komma in till oss å få kaffe å våffla. Ska bli himla kul å mysigt. 

 

Igår skickade jag ett sms till en kill kompis, å han är så jävla svår på att svara, han svarar bara när han vill å har lust å jag blir så jävla trött på det. Jag frågade om när vi skulle ta en fika igen eftersom vi inte träffats på ett tag nu så jag tänkte det var dax att ses över en fika, men inte faaan svarar han å jag blir så himla förbannad över det. Riktigt jävla arg blir jag, jag lägger fan ner nu, orkar inte sitta å hoppas när han beter sig sådär, lägger ner nu. Faaan ta dig !!!!!!!

 

 

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen blir det nog att lägga sig i sängen å se på tv en stund.