Skriver här ett tag känner jag. Bara känner för det, sådeså.
Bara två dagar kvar utav år 2010. Jag är redo för en nystart och att år 2011 kommer bli awesome och jag kommer trivas som fisken i vattnet och allt går min väg såklart, jag önskar verkligen det.

Jag jobbar tisdag, onsdag och torsdag denna veckan så imorn efter jobbet kommer jag bli såå glad och bara pusta ut, för imorse var jag tröttare än tröttast , det tog emot att behöva gå upp, och det har det inte gjort på jättelänge, men Cissi sa samma sak på jobbet idag så jag behöver inte känna mig ensam om det, hihi. Skönt att veta =)
Nu är jag ensam på jobbet och jag har saker att göra hela tiden, det går fan i ett , jag får knappt sitta ner, jo när jag ska in och kolla i datorn såklart, men inte annars, men det är skönt att ha saker att göra för då går klockan snabbare, igår kom ju Berit ner en sväng till mig och hjälpte mig med broschyren, så himla snällt av henne =) För jag klurade ju inte ut det precis, blev ju bara enkelsidigt, jävla shit fan. Men får se vad hon tycker om förslaget, om det blir bra eller inte.

Idag kom min Malin och träffade mig =) Jag och mammsen och lilla Evy gick upp till min lägenhet och fixade lite, sen ringde Malin och jag gick ner och hämtade henne. Så fick hon se hur det ser ut och sen hjälpte ju hon till att bära lite möbler med, en bokhylla och så, himla snällt, sen satt vi vid bardisken, eller barbordet, vet inte vad man kallar dom där, på mina barstolar och drack lite té och åt lussebulle, riktigt mysigt hade vi =)

Vet inte hur jag ska göra nyår asså, jag blir fan galen, jag vill vara på flera ställen samtidigt, önskade att man kunde dela på sig eller något, fan, hatar detta, vill inte välja, men imorn måste jag välja och bestämma mig, för då ska jag ringa Malin och säga hur det blir, vill inte göra någon besviken lixom =(, faaaaan ! Jag har ju roligt med båda gängen såklart, men åååååååååååååhhhhhhhh !!!!

Fuck!!!

Och jag har 10 st Xider 4,5 %, jag ska bli full, det ska bli en oförglömlig nyårsnatt =) Sådeså ;)



Puss på alla söta  ♥



Gott Nytt År !!