Ja då sitter man här i soffan som vanligt å kan inget göra. Lyssnar på musik på spotify å glor runt lite på nätet. Blir mycket filmer om dagarna kan jag säga för man kan inte göra mycket mer. 
Idag ringde läkaren från ortopeden igen å sa att han inte sett lappen från mig förrän IDAG , vafan, å det var typ en vecka sedan jag ringde. Jag säger då det, sjukvården i ett nötskal. Men iaf vi pratade en stund å jag fick en ny medicin så jag kan få sova om nätterna iaf, för det är då det gör mest ont. Sen kan jag även ta den på dagen om jag skulle få ont, men det var inte morfin men liknande så hoppas den hjälper. Jag kan ju vakna 4-5 ggr per natt å få ont, för jag kan inte sträcka på mig eller räta ut benet ordentligt för då gör det ont, sen på morgonen när jag vaknar är jag så stel så det tar en stund innan jag är igång ordentligt. Men glad iaf att han ringde idag å inte struntade i det. För jag trodde det ärligt talat. 
 
Ska åka förbi jobbet nåndag å hälsa på dom å visa att jag lever. Då blir dom nog glada, både kollegorna å dom gamla. För nu är jag tillräckligt stark så jag klarar det. 
Har ju även blivit utbjuden av 2 kollegor nån dag, vi ska gå å käka på Å-cafeet har vi sagt, underbara kollegor , det värmer i själen, när man känner sig uppskattad . 
 
Helgen som var nu tillbringade jag med min bästis Sandra hela helgen. Vi glodde på filmer, drack vin, lyssnade på musik å hade mysigt. Men det var väldigt tufft, jag var helt slut när jag kom hem på söndagen. Jag somnade 3 timmar efter maten. Men det var så skönt. Det är ju första gången jag är iväg å ute sen operationen, trodde jag skulle vara piggare, men nej så var inte fallet. Jag var dyngtrött redan vid 23.30 på kvällarna, så jag stöp i säng å vaknade inte förrän kl 11. Så jag är inte mig själv riktigt ännu, men det kanske inte är så konstigt efter allt. 
 
Nästa lördag är det tjejfest hemma hos Sandra, så jag hoppas jag orkar vara med på den, skulle vara kul . Vill ju inte missa det, men vet hur trött jag blir framåt midnatt, då blir det så jobbigt, men får se som sagt. Hoppas jag piggnar på mig tills dess. Behöver köpa en box vin tills dess å även snus, för imorn är det slut i asken, kommer bli skogstokig om jag inte får mitt snus, så jag får skicka ut pappsen å fixa det imorn. 
 
Näe nu ska jag glo på tv, som alltid nuförtiden , haha. Invalidos !!