Idag har det varit en bra dag. Vaknade på bra humör och lite piggare. Igår var det ingen bra dag alls, då mådde jag konstigt, ont i benet , trött och så orkeslös, allt kändes jättekonstigt hela dagen. Vet inte vad det var som skedde i kroppen.
Jag , mamma och Lady åkte in en sväng till Norrköping igår och glodde runt lite på blomsterlandet och Ö&B. Vill bara komma ut och se något annat om dagarna än att bara sitta hemma, blir knäpp av att bara vara inne hela dagarna. Så försöker hitta på saker om dagarna.
Imorgon har jag tid till läkaren på geria , då kommer jag ut lite, får se vad han har att säga, men blir nog bara en uppföljning om min depression och träning och medicinering tror jag .
Allt det här andra har ju min andra läkare hand om i Linköping.
 
Var hos ortopeden i fredags och gjorde en röntgen först sen fick jag träffa en läkare. Benbrottet har inte läkt än ordentligt men det är på god väg, så han var väldigt nöjd med resultatet så det var bra. Han ska skicka en remiss till rehab åt mig för jag har fortfarande svårt att böja på benet, kan knappt få på mig strumporna på morgon och även byxorna ibland, så måste börja träna upp musklerna i benet, dom har försvunnit nu när jag legat stilla i mer än 3 veckor. Har ingen kraft alls kvar.
Även min rumpa har försvunnit , det gör den alltid när jag blir såhär sängliggandes, den är helt platt och så gör det så ont när jag sitter för benet skaver mot huden. Det är inte alls skönt. Så den måste jag också träna upp ordentligt. När jag är stark igen så ska jag sätta igång med träningen, då ska jag träna rumpan och benen som en idiot, dom ska bli fylliga igen .
 
I helgen nu som har varit har jag bott hos mamma. Älskar hennes säng, den är så mjuk och skön, sover som en stock . Och ingen som stör på nätterna. När jag är hos pappa så väcker han mig ofta med sina snarkningar eller hostande, förra veckan blev jag störd ofta när jag var hos honom. Så nu är jag hos mamma vissa dagar när hon jobbar korta dagar och hos pappa resten. Vill inte vara ensam heller just nu, vet inte varför men känner bara så. Rädsla för något, jag vet inte. Är skör.
 
Nu ska jag ta och käka lite köttfärssås och spagetti för mamma tjatar på mig hela tiden att jag inte äter, är skitdålig på att äta, jag tycker inte det är viktigt, kan leva på dricka. Kaffe och redbull.
Nu ta smärtstillande och käka, sen slöa i soffan resten av kvällen.
 
Herrå

Kommentera

Publiceras ej