Vad är detta ? Jag vaknade imorse och var som en vandrande vålnad, och mörkt och kallt var det utanför fönstret, vafaaan, inte höst ännu tack. Vill inte, jag blir så ledsen. Har haft en dålig dag på jobbet med, inte på humör alls, och då ska en viss person jävlas och jag tänder ju på alla fyra, faaan, men som tur fick jag lite hjälp av Carina. Bara tjat tjat tjat ! Man blir så trött och hängig och det blir dålig stämning när det är sånt här väder och det är mörkt och kallt, ge mig sool. Hoppas på att dagen imorn blir bättre tack, snälla snälla. Men har sovit som en kratta inatt oxå så kanske har lite betydelse, men somnade en timme efter jobbet idag faktiskt, och det var såå skönt. Hörde inte ens när pappsen kom in genom dörren och telefonen ringde, då är man verkligen trött.
Och nu ikväll känner jag mig fortfarande hängig och trött och småont i halsen, jag är såå ynklig, haha, men det är fan synd om mig ibland.

Jag hade en bra helg iaf. Jag och ANki Panki drog till Lkpg och shoppade på IKEA. Det blev inte så farligt dyrt för mig =) Jag tänkte att jag skulle hålla mig runt 1000 kr och det var jag ju nästan, bra där utav mig , ska dit fler gånger och komplettera lite saker, ljus och ledlister och lite annat såklart. Har fixat med lamporna jag köpte i lördags och kört porslinet i diskmaskinen. Lamporna passade perfekt, det blev såå mysigt, iaf den i sovrummet, och den andra ställde jag på bashögtalaren lite diskret, det där är jag bra på, att se var jag ska ställa vissa saker. Men hade ju tänkt att jag skulle bli inredningsarkitekt, men det sket sig redan i starten, men men. Nu jobbar man på ett äldreboende ist, men jag trivs och har världens bästa arbetskamrater =)

Imorn tänkte jag städa, dammsuga och göra rent badrummet, sen är det bara att köra järnet på coren på kvällen med Marie. Eller så städar jag på torsdag efter jobbet, får se vad som händer och hur trött jag är såklart. Ska se om Malin ville hitta på något nån dag kanske, eller kanske i helgen. Skulle vilja käka tacos i helgen, är såå sugen på det, var ju ett tag sen jag åt det sist. Men får se om mammsen vill ha det eller om Malin kommer hit och äter det. Vi får seeee.


Nu ska jag göra mig lite té och slappa i soffan =)





Herrå