Sitter och tar det lite lugnt just nu. Är fan helt slut. Jag har dammsugit nedervåningen hemma hos far och mor och det var det värsta jag vad med om. Jag är fan helt slut nu, jag ska nog inte ta i så dant än känner jag, är nog inte så stark än. Känner mig helt tom nu och genomsvett blev jag oxå. Ska nog låta bli dammsugaren på ett tag. Klarar det nog inte än. Men jag ville bara vara snäll mot pappsen.

Känner mig rätt tom och konstig idag med, mer åt det negativa sättet. Tänker och tänker hela tiden och det känns halvmörkt faktiskt. Måste gå ut och promenera i eftermiddag för då brukar jag må lite bättre efteråt. Önskar jag kunde få vakna på morgonen och må bra för en gångs skull, men det är sällsynt nu för tiden.

Imorgon ska vi åka iväg och hjälpa brorsan och hans flickvän att flytta. Jag åker nog lite senare på fm för jag vill gärna sova ut och ta det lugnt, jag vill inte stressa och hålla på så jag åker när jag känner för det. Känner att jag behöver min sömn för att må ok iaf. Skönt att åka bil ensam oxå och bara få tänka. Det tar ju 45 minuter att åka dit vi ska imorn så det är bara skönt.
Pappa var och handlade förut och träffade på storasyster och hon mår inte så bra just nu. Så jag skickade ett sms och skrev att jag finns här 24/7 om hon vill prata, jag ställer upp för henne just nu. Det är vad systrar är till för.

Jag känner mig så tom och det är så jävla jobbigt. Faaan !
Pappsen är och hämtar lite käk på kockens just nu, blir kokt korv och lite pomme. Och så ska vi äta lite gott ikväll oxå har vi bestämt. Men har ju knappt nån aptit just nu när man mår såhär. Önskar det kunde vända nångång ! Men tar väll ett tag till antagligen.



Herrå