Sitter i soffan å glor på arga snickaren å dricker en chai latte. Förut när jag kom hem från jobbet efter vårat möte vi hade i 2 timmar typ så tog jag lilla Evy å gick ut på 1 timmes promenad runt berget. Vi båda var dyngsura när vi kom hem igen men det var väldigt skönt att röra på sig å rensa tankarna.

När jag kom hem startade jag tvättmaskinen eftersom jag hade en hel del med tvätt. Ställde mig i duschen samtidigt å har precis tvålat in mig och även håret, ja då helt jävla plötsligt börjar det bara stråla kallare å kallare vatten å jag döör typ å vrålar " vad i helveeeete " ! Så jag pausar tvätten å vrider av vattnet på kran å tänker att maskinen kanske tog allt mitt varmvatten, efter en stund kommer det varmt igen tack å lov å jag hinner duscha klart innan kallvattnet börjar komma igen, vet i fan varför. Kanske var något fel med vattnet ikväll i hela huset.

Min läkare ringde igår å nu testar vi ett 3:dje alternativ å jag tror att detta fungerar bäst så vi ska vänta till fredag å då ringer han igen å hör hur det gått å hur jag mår å det känns faktiskt redan lite bättre :) Så denna gång tror jag att vi hittat rätt. Kanske får höja dosen mitt på dagen bara, men det kanske blir bättre efter ett par dagar så vi får vänta å se lite. Det blir nog bra detta, hoppas på det iaf :) 

Igår jobbade jag em/kväll med brudarna å vi hade en underbar tisdag. Vi bakade pizza å en kaka till mötet idag. Tiden bara rann iväg, men vi hade en toppenmysig dag :) Solen lyste hela dagen å det var kvällsol när vi satt å käkade, såå fint.
Vi ska jobba ihop igen den 9 Maj å då kör vi samma tid em/kväll! Det kommer bli kalasbra :)


Nu ska jag hänga tvätt !!