♥Idag är det fan storm ute, höll på att blåsa bort när jag gick till jobbet imorse, mitt andra jobb för tillfället. Är ju sista dagen på fredag, sen får vi se vad som händer efter Juni månad. Men jag ska ta och ringa till Lars och höra hur han hade tänkt sig det hela och så vidare, behöver ju ett jobb, jag skulle nog bli knäpp på att vara arbetslös och gå hemma varje dag, tror jag skulle få psykbryt eller något, haha.
Idag har det vart en bra dag på Birka, Marie jobbade och hon är ju såå himla gó att jobba med, vi skrattar och har det kul ihop, vi skrattar åt samma saker, som tur är så jobbar hon imorn med =)

Skulle gått och tränat nu men jag pallade inte riktigt, har sån huvudvärk och halsont, och den där hesheten är påväg tillbaka känner jag, känns som jag har en tupp i halsen. Köpte starka halstabletter på Statoil igår så jag har ju om det blir riktigt illa, annars tar jag bara smärtstillande, det brukar fungera. Mina prover var tydligen bra i måndags fast koncentrationen var för hög så min läkare har sänkt dosen ännu mera på sandimmun nu till 50 mg både morgon och kväll. Och han berättade igår att sandimmunet kan göra så att man känner sig lite nedstämd med alla andra mediciner ihop som jag tar, så där har jag förklaringen på det, har vart deppig och nere ett par dagar, men idag så har jag vart på mycket bättre humör och det känns så bra =) Hoppas det kan hålla i sig nu, för annars går jag bara och trycker ner mig själv och tänker negativa tankar.

Min fastighetskötare skulle komma idag och mäta garderoben, fast den inte är på plats än, men komma och mäta mellan väggarna, för dom ska åka till K-rauta och beställa dom grejerna tydligen så snart får jag äntligen dörrarna till garderoben så man slipper ligga och glo på alla kläder man har, haha. Jag ska få skjutdörrar och det är inte helt fel och där lär ju jag sätta en massa speglar på om jag nu får det =) Men vi får se. Sen ska dom sätta en panel ovanför köksskåpen och täcka för röret där så man slipper se den, är ju inte så värst vackert.

På fredag drar jag till sommarstugan igen, ska hämta mammsen på jobbet efter 17 har jag lovat, sen åker vi dit och kopplar av ett par dagar, sen på måndag är det tillbaka till Vaktmästeriet igen och jobba där hela Juni ut, är ju en massa utflykter och grejer i Juni vet jag, ska bli skoj. Men kommer ju även sakna dom på Birka såklart, men kan ju bli så att jag kommer tillbaka dit.


Naheee...