Åhh så jävla skönt. Jag ska ha en superfredag. Hoppas på att det går bra på jobbet å jag är på topp humör å är glad, det skulle ju underlätta lixom.
Laddar därefter för fest, jag ska starta redan vid kl 16. Elin å gänget hämtar upp mig strax innan kl 18-19 typ, då drar vi in till Sabina å förfestar järnet =)
Ska bli himla kul iaf, å jag tror jag vet vad jag ska ha på mig. Men är inte riktigt 100 än, men vi får se. På lördag sen ska jag sova sålänge som möjligt, ha låång sovmorgon. Får se hur man mår när man vaknat, men om jag är på topp å på humör så drar jag in till Nkpg igen å hälsar på Emma, för hon ville gärna umgås.
 
Har inget mer planerat under helgen men får se vad som händer å sker som sagt. Kanske ska försöka att träna på söndag, för jag har inte gått nu sen det startade eftersom jag varit förkyld å shit. Men måste ta mig i kragen å komma iväg nu, inget mer latande. Fy skäms på mig, lite dåligt samvete får jag faktiskt.
 
Idag efter jobbet gick jag till Ica å hämtade mitt paket från Gina tricot å från Allt i hemmet. Jag blev supernöjd med grejerna, muggarna var riktigt söta, men man får nog dricka två koppar kaffe om man använder dom. Kläderna satt super bra från Gina, den tröjan ska jag nog ha imornkväll tänkte jag.
Ska ta hem mitt rosevin oxå så jag har något att smutta på innan. På krogen köper jag nog en drink, blir nog gin å tonic för det är ju svingott.
 
Vi kommer ha så jävla kul brudar =)
Vi köööör så det ryker !