Har precis beställt hem ett gäng kaffekapslar från Tassimo. Jag hade en check på 200 :- gratis i deras shop så nu har jag handlat och beställt. Betalade bara runt 100 :-, så jävla najs asså =)
Så nu blir det dricka av kan jag lova, jag klarar mig ett bra tag. Blev väll 6 eller 7 paket med olika sorter, inte säkert jag tycker om alla, men då kan ju jag bjuda hem en massa folk och bjuda dom på det ist för att kasta det, mohahaha.
Har haft en bra dag på jobbet fast det känns som jag går i dimma typ, allt känns lite overkligt på något konstigt sätt, så som det gjorde en annan gång, men det kan ju bero på antideppressiva medicinen, har ju ätit den andra jag fick i 2 veckor nu och den kanske börjar verka ordentligt nu kanske. Läkaren sa ju att det tar minst 2 veckor innan man ser någon skillnad, eller märker någon skillnad rättare sagt.

När jag kom hem från jobbet idag så gick jag, mamma och lilla Evy ut och gick en lång promenad i solen, och jag blir lite glad inombords när solen lyser, det betyder en hel del för mig kan jag säga. Man har ju inte sett solen på ett bra tag nu, men idag äntligen, å jag blir så glad. Tror att det ska bli sol även imorn, iaf vad jag läst, men det får vi se imorn, för jag litar inte på tidningarna, dom har haft fel förut, men jag skulle bli glad om solen lyste imorn med kan jag lova =) Jag blir sååå glad !!!
När vi kom in efter promenaden satte jag igång och bakade LCHF - frallorna som jag planerat och jag fick ut 15 bullar så nu har jag frukost ett tag framöver, bra som faaaan =)




Nae ska ta mig en dusch och slänga mig i soffan ...börjar bli trött som fan...





Herrå