Är genomförkyld, har feber, frossa och allmänt seg och trött. Kroppen hänger inte med alls.
Inatt har jag knappt sovit en blund knappt. Var på vårdcentralen förut med pappsen och tog lite prover för att kolla så att jag inte har en lunginflammation igen, så läkaren ringer väll nån gång under dagen och meddelar provsvaren och om jag måste åka in och få medicin, eller hur vi gör.

Igår var jag på stan med snuttis i stort sett hela dagen, men då kände jag inte av något av detta, vi hade det jättekul, och vi satt och åt MAX när vi var klara med allt.
Jag har i stort sett köpt alla julklappar, har bara en kvar, men den tar jag den 14:e december när jag ska in till Nkpg igen, jag vet vad jag ska ha så det är skönt och då går det fortare oxå.
Igårkväll satt vi hemma hos snuttan, drack glögg och lyssnade på julmusik och myste, vi tittade på Ensam hemma oxå, en riktigt julfilm, en klassiker =)

Blir inget att gå till tatueraren idag för att jag är sjuk så jag har sms:at och sagt det att jag hör av mig igen när jag är frisk och mår bättre, det blir nog nästa vecka eller veckan efter då, vill ju ha den där tatueringen.

I eftermiddag blir det att slappa i soffan och se en film eller bara sova och ta det så lugnt som möjligt.



Puss/E ♥