Har precis landat i soffan å ska betala lite räkningar tänkte jag å sen ta mig något att äta. Har vart å handlat lite på ICA innan jag kom hem från päronen. Köpte colaisglass, för det är så gott. Så det ska jag smaska i mig i kväll, iaf två stycken =)

Har haft en skaplig dag på jobbet. Jag känner mig inte alls på topp. Det bara snurrar en massa tankar i skallen å jag blir så ledsen för att jag ska behöva ha den här känslan malandes i magen å skallen. Jag vill vara glad å sprallig som jag brukar, men den här veckan har börjat katastrofalt. Jag har gråtit både i måndagskväll/natt å igår när jag hade gått en långpromenad ställde jag mig bara inne på toan hos far å mor å grät å skakade som ett asplöv. Det suger att behöva känna såhär. Jag ska till psyk imorn efter jobbet å träffa en läkare, så får vi se vad hon säger, jag får nog inte sluta med medicinerna tror jag, iaf inte när jag känner såhär. Livet känns så meningslöst å jag har ingen livsglädje kvar längre, iaf inte dessa dagar nu.
Jag hoppas hon kan hjälpa mig imorn för jag vill inte må såhär, då gör jag något dumt om det fortsätter såhär. Jag vill kunna få vara glad för en gångs skull.

Imornkväll ska jag försöka att gå på träningen för det är inte många gånger kvar nu på terminen, för det är sommaruppehåll. Men i höst startar det igen å då ska min kollega Marie börja träna med mig =) Det ser jag fram emot, ska bli kul som fan.
Då är det ju nya ledare å nya pass oxå å så kanske det kan bli yoga nån gång i veckan med, hoppas på det bästa.
På fredag jobbar jag 13.30 - 19.30, då jobbar jag med Marie å Jessica. Vi har planerat att grilla lite förhoppningsvis å sen doppa jordgubbar i smält choklad, ska bli såå gott. Hoppas det blir en bra em/kväll å att vädret kan hålla sig bra, iaf uppehåll å varmt.

Är sugen som fan på att skaffa mig en valp, men tyvärr har jag inte råd. Jag hade säkert få ta med mig den till jobbet om dagarna, för jag känner att jag behöver någon att bry mig om. Eller kanske en kissekatt, men dom kostar ju lite dom oxå. Först å främst måste jag ju betala mina skulder. Men jag vill så gärna ha ett djur att bry mig om och som är mitt egna. Antingen hund eller katt, å jag är väldigt sugen på att skaffa en dvärgcollie för dom verkar så mysiga, åhhh vad jag vill ha en sån, men jag får väll bara drömma om den saken.
Det är såå jävla ensamt, ingen som väntar på mig därhemma, jag har ingen som saknar mig när jag är borta, ingen, såå ledsen på allt !!



Nu ska jag ta mig något att äta å glo på tv en stund !