Fyy vad långtråkigt det börjar bli redan. Kan ju inte göra ett skit. Sitter fast här å kommer göra det ett tag. Det enda jag gör är att ligga i soffan å glo på filmer å småäter hela tiden, cola, chips, choklad, kaffe. Kommer se ut som en ballong när jag väll är igång igen. Inte fan bra detta asså. Jag vet att jag gnäller, men det är inte så jävla kul.
Klarar inte att duscha eller hämta grejer själv utan då får jag be mamma eller pappa. Mamma är snäll å hjälper mig duscha för jag kan bara stödja på vänster ben, så det är lite krångligt.
 
På torsdag ska jag ner till vårdcentralen å ta bort stygnen efter operationen, det ska bli rätt skönt för det kliar som fan hela dagarna så jag sitter med borsten å gnor hela tiden. Jag hoppas det är lättare att ta sig ner för trapporna å även ta sig upp än vad det gjorde i onsdags när jag fick åka hem från sjukan. Det var väldigt jobbigt å gjorde ont. Annars får väll brorsan å pappa bära mig ner på fredag om det är för jävligt.
 
Sen på fredagen där så är det begravning för älskade farmor kl 10. Brorsan kommer å hämtar mig å far, så jag ska ringa jobbet i veckan å fråga om jag kan låna en rullstol några timmar på fredag. Det kostar att hyra en rullstol från sjukvården, så det försöker jag undvika. Skönt att få umgås med brorsan hela fredagen, behöver det känner jag, lite syskonkärlek. Måste komma igång med sjukgymnastiken oxå , men det tar emot. Är bara depp depp depp nu.
 
Livet känns rätt piss om jag får säga det. Först dör min farmor, sen är killen jag tycker om tillsammans med en tjej, sen kommer min bästa, hon som betyder allt för mig å säger att hon ska dra till USA i 3 månader å kanske flytta dit så småningom, allt på en gång. Sen så mitt i allt så ramlar jag å bryter lårbenshalsen, livet kan fan inte bli sämre nu, nu är det bottenläge på skiten. Hur mycket ska man behöva råka ut för. Allt startade när jag var 2 år å nu är jag 28 år, aldrig är det nog. Inte undra på att man snart går under. Å alla säger att jag är så jävla stark å säger att det här klarar du. NÄÄÄ nu får det fan vara nog. JAG ORKAR INTE MER !!!!! Jag gläds fan inte åt livet längre, det är bara en jävla stor börda för mig.
Sjukskriven å helt jävla värdelös, jag känner mig som en jävla börda som bara sitter på mitt feta arsle å tjatar på pappa om att hämta saker osv. Kan ju inte göra ett skit fan.
Nästa år kommer jag få börja jobba igen lite sakta, men det känns som en jävla evighet dit å jag kommer va helt psykiskt trött när allt är över.
 
Tur att jag får min nya Iphone 6 snart, en liten grej i livet att se fram emot, sen är det inte mycket mer. Min pappa som har fixat med det å vart en ängel för att ha något att se fram emot just nu i denna jävla period. Den 3:e oktober anländer den. Ska bli så skönt å få slänga den gamla Iphone 5, för den är så jävla kass så jag har velat slänga den i väggen hur många ggr som helst. Sämsta jävla telefon jag haft. Hoppas den nya är mega massa bättre iaf , haha.
 
Nähe, läs inte min blogg om ni tycker jag är så jävla negativ just nu, men jag vill bara få ur mig all skit, skriva av mig. Det blir väll bättre nångång, men känns inte så just nu iaf.
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej