Sitter i soffan å dricker lite kaffe å bara slöar. I mitt knä ligger min bebis Lady just nu, hon vill oftast ligga i ens knä när hon ska sova lite. Hon har busat rätt rejält med Evy nu på förmiddagen så jag förstår att hon är lite trött nu. Men dom verkar ha det väldigt kul när dom väl busar.
Idag är jag rätt seg och småtrött, vi sov fram till kl. 9.30. Lady hade bajsat på golvet å kissat på mattan tidigt imorse, jag har svårt att vakna, så jag hörde henne inte just då. Men det kan ju ta upp till 4 månader innan dom blir rumsrena som Viccan sa. Men hon är rätt duktig ändå tycker jag. I början var det lite kämpigt , men nu börjar det gå bättre. 
 
Idag ska jag nog gå en långsväng med Evy å mammsen, eller om vi tar med oss båda vovvarna å går en sväng med dom så dom får röra på sig lite. Igår gick jag en långsväng med Evy 1 timme runt ramunderberget, det var riktigt skönt, därefter gick jag en sväng runt ån med lilla Lady när vi kommit tillbaka in. Det var lite läskigt tyckte hon, men hon var duktig å knallade med hela varvet. 
 
Igår mådde jag inte så värst bra. På kvällen kom dom svarta tankarna igen å jag blev ledsen. Hela natten har jag i stort sett bara funderat å tänkt negativt, tryckt ner mig själv. Jag hatar att behöva må såhär å tänka dessa svarta tankar, jag mår ju bara skit utav det, men svårt är det att inte tänka så, försöker att inte tänka på det , men det är svårt som fan just nu å när man har en deppression blir det bara ännu värre. När jag tänker på framtiden känns det bara svart å hopplöst, inget att se fram emot, inget positivt å kul framöver, bara svart å tråkigt. Mitt liv känns så innehållslöst å trist, dagarna bara springer förbi å dom känns så värdelösa. Inget alls utav värde, inget uppskattat, bara skit. Vill få må bra bara å få känna lycka , men det är väll bara en sak som händer i drömmen.
 
Trött å besviken på det mesta just nu ! Livet känns meningslöst å trist!
 
Åt helvete med allt !
 
 
Hejdå!