Idag har dagen gått jävla fort tycker jag, hela veckan faktiskt, det är sjukt, kan det inte gå saktare. Snart är min semester slut och jag börjar få panik och ångest, faan. Vill ha mer semester, den kan inte vara slut ännu, näää.
Bara en vecka kvar nästa vecka, illa. Och sommaren börjar lida mot sitt slut i stort sett och det är så mörkt om kvällarna och fort går det, vill inte ha mörker igen =(

I förmiddags ringde mitt hjärta och frågade om hon fick komma ut till sommarstugan på en fika, såklart sa jag, så hon kom och stannade en bra stund, hon åkte hem igen efter kl 16 typ, kul att träffa henne igen fast det var i söndags, haha. Ska fråga om hon vill komma hit igen nästa vecka och sova över och dricka lite vin och laga lite mat ihop för då är jag ensam om dagarna eftersom pappsen börjar jobba igen på måndag och mammsen är i Mjölby hos mormor och jag är hundvakt.

Till lunch idag blev det tacos, såå himla gott och så himla längesen jag käkade det, så jag käkade när Anki hade åkt igen härifrån, åt 3 tacoskal , sen blev jag proppmätt, men det blir nog mer ikväll säkert.
Pappsen var snäll och köpte en vinflaska åt mig, Lindemans vitt vin, så den ska jag nog spara ett tag framöver, ska inte dricka upp den under semestern iaf, men vem vet, får se.
Robban frågade om jag ville följa med på en promenad och sen gå och ta en bärs på någon uteservering, men tyvärr sitter jag ute vid sommarstugan just nu, men jag sa att sen när jag är hemma i Sörping igen får vi ta igen det såklart, då ska han få se min lägenhet och så kan vi vara där och dricka lite och umgås, får bjuda dit Anki Panki oxå, vet inte om det blir utgång nån dag så småningom =)



Herrå