Sitter här och lyssnar på musik i spotify. Musiken gör mig hel just nu. Den gör att jag mår ok iaf.
Har inte skrivit i bloggen på skitlänge, men jag har ju som sagt inte mått så jävla bra heller, men nu ska det bli ändring på det. Nu ska jag försöka , och såklart kämpa. Just nu är det lite tufft, men bit ihop. 
 
Ska åka till Lkpg i eftermiddag å hämta mer pills för jag behöver dom just nu, än är det inte klart, men jag är påväg, jag ska klara det. Fast igår tog det emot som fan. Pillsen hjälper mig faktiskt, och jag känner en trygghet när jag har dom. Dom är inte beroendeframkallande heller så det är ju bra. Dom går tyvärr inte att fixa på recept så det är därför jag får åka dit å hämta dom. 
Det gör inte ett skit faktiskt, för jag vill bort från denna håla en stund , bort från allt. Jag känner mig fan tryggare i Lkpg, varför vet jag inte men jag gör bara det. 
 
Jag ska inte börja jobba förrän i mars, då börjar jag jobba 50% första veckan, vi ska inte stressa på något för då kan allt gå åt helvete. Vi börjar lite sakta å försiktigt först. 
Idag mår jag väll sådär, har en jävla vagel i ögat så hela vänstra ögat är svullet, ser ut som jag fått en smäll. Jag har väll en förkylning eller något i kroppen som ska ut på något sätt. 
 
Måste ta mig till apoteket med i eftermiddag, skaffa Ipren och ta ut mer sömnmedel, sover ju som en kratta vissa nätter. Jag hoppas det blir bättre med tiden. Kan ju alltid hoppas iaf. 
 
Måste hem en sväng med för just nu är jag hemma hos pappsen. Behöver byta kläder, å hämta kabeln till bilen så jag kan lyssna på spotify medans jag kör. 
Yeah ! 
 
 
Hörs!