Idag är det lördag och det är såå underbart =) Jag sov länge imorse, eller 10 kanske inte är så länge, men det räcker för mig , så underbart att slippa gå upp så tidigt, bara ligga kvar i sängen och slöa. Tyvärr var det ingen sol ute idag och det gjorde mig lite ledsen =/

 

Mammsen och pappsen kom vid elva och drack lite kaffe och mamma mätte mitt fönster för hon ska göra en gardin där som ska hänga där på nätterna för det börjar ju bli ljusare ute nu, så det ska bli skönt att få det kolsvart på nätterna, vill ha mööörkt, kan inte sova ordentligt annars.

 

Jag körde en till maskin idag med tvätt, jobbarbyxorna och mörka kläder och lite annat. Tog en dusch och plattade mitt jävla hår , såå less på det. Och tyvärr har jag inte råd att köpa det där absolute repair jag hade tänkt att göra, faaaaan, men hoppas det löser sig på måndag!

 

Ska se på BB snart och sen ska jag dra en sväng till Anki och bara hänga där ikväll en stund, vi har ju inte setts på ett tag nu =( , hoppas vi kan vända på det nu. Skulle kännas bra.


Vet fan inte vad jag ska skriva, är förvirrad och jag saaaaaaknar DIG !!!!!!!!!


FAN FAN FAN !!!!!!!!!!!!


Ciao / E