Heeeeejsan!
 
Snart har jag semester å det känns så jävla bra =)
Veckan har vart bra å dagarna har gått fort, iaf vissa dagar. Idag var det två vikarier å David å jag. Dom frågade mig om en del saker å det känns bra. Glad att jag kan hjälpa till å det märks vilket arbete jag gör =) Fick höra positiva saker av en anhörig idag som jag stod och pratade med. Det känns bra som fan.
Imorn är det två vikarier igen å så David å jag...sen går jag på semester på måndag. Då ska jag släppa allt som har med jobbet att göra å det känns så bra. Jag blir tokig om dom skulle ringa mig under semestern, då får jag ett spel.
Imorn kommer nog dagen gå hur bra som helst för jag vet att jag blir ledig.
 
Direkt efter jobbet ska jag hem en snabbis, sen drar jag till Nkpg och åker till Lucky 7 å piercar mig i näsan. Kl 15 ska jag vara där, så jag måste åka direkt efter jobbet typ, men måste komma ihåg att ringa Malin oxå när jag slutat.
När jag är klar där åker jag och hämtar Malin så åker vi å handlar, antingen i Hageby eller City gross men det ser vi imorn, det lär ju vara en hel del folk i affärerna eftersom det har vart löning å en del har semester.
Vi har bestämt att laga tacogratäng, sen ska vi handla lite chips, godis, glass å läsk typ, vi ska svulla har vi bestämt. Hoppas bara det finns program eller filmer att se på tv, annars får vi väll hitta på något annat kanske. Ska ta med mig mitt rosévin hem så vi har i helgen såklart. Hoppas Malin tar med sig sitt rosé, för hennes smakade ju bättre, men om hon inte vill så behöver hon inte. Men det var ju himla gott.
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt å se på matchen mellan Italien - Tyskland. Jag hejar på Italien faktiskt, men vi får se. Det får inte bli straffar för det tycker jag är så orättvisst. Det ska avgöras på matchen inget annat. Å det är så jävla synd att dom inte sänder bronsmatchen, för den hade jag gärnat viljat följa men nej, dom har tagit bort det tydligen, vi får inget se, faaaan !!
Ska käka lite å dricka kaffe. Mammsen har vart snäll å bakat kringlor åt mig medans jag vilade förut, såå himla snäll mamma jag har =) Jag älskar hennes kringlor, ska försöka att lära mig att baka dom, så kan jag ju baka i höst och frysa in ordentligt, det ska jag banne mig göra för mamma säger att det är lätt att baka dom.
 
Har så jävla ont i mitt öra, så jag har tagit en värktablett, jag hoppas det går över bara, för det är så obehagligt å det gör ont faaan.
Har precis betalat alla räkningar, å nu är jag bankrutt, ha ha, neeråå, har lite pengar kvar faktiskt. Jag klarar mig imorn iaf, det har jag sett till. Hoppas mina andra pengar kommer snart, behöver dom nuuu.
 
SEMESTER =)