Sitter å myser i min soffa och dricker en kopp cappuccino. Har tagit en lååång sovmorgon idag å jag behövde det verkligen, så himla skönt att få sova ut ordentligt. Jag gick inte upp förrän efter halv elva, såå grymt skönt. Imorn lär jag sova lika länge, jag behöver det, sova ut rejält.
Idag blir det att göra så lite som möjligt. Mor å far och lilla Evy kommer hit sen med en pizza till mig eftersom jag har beställt det från Nkpg på poseidon, var ett tag sen sist jag käkade pizza. Men deras glutenfria pizzor är rätt grymma. Så jag ska svulla som faan när de kommer sen.
Har beställt lite tulpaner också så man kan få lite vårfint inne i min lilla lägenhet. Den här helgen blir det ingen städning eftersom jag gnodde som en galning förra fredagen, och det är faktiskt inte ett dugg skitigt än så jag väntar till nästa helg eller om jag tar det nån dag efter jobbet när jag känner mig stark.

På tisdag ska jag till min psykterapeut igen, det är ju inte många gånger kvar nu hos henne eftersom hon går i pension i april. Men jag behöver nån att prata med känner jag, minst en gång i veckan iaf. För när hon var sjuk så blev jag mer och mer nere, vi pratade ju inte på mer än 4 veckor tror jag och jag kände hur jag blev sämre igen, jag behöver få ut mina tankar i ord för annars byggs det på och jag mår psykiskt dåligt. Tur är att jag har mina antidepp två ggr om dagen, dom hjälper mig massor. Undra om jag kommer att få äta dom hela livet nu, vem vet lixom. Min psyk läkare ringer på måndag. Han ska väll kolla hur jag mår och om mediicnering fungerar ordentligt, vet inte vad han mer kommer att säga, eller om jag kanske får sluta med en medicin iaf, men jag vet inte om jag vill det, eftersom det känns rätt ok just nu, men får se vad han säger som sagt.

Igår fick jag min lön, och efter jobbet åkte jag och pappsen till willys och till kiosken borta på fix, jag köpte lösgodis och två cheddarpopcorn påsar, blev rätt mycket godis oxå , men what a hell. Inne på Willys köpte jag lite choklad, en bok som var på rean, en tidning och lite annat smått å gott. Det blev inte billigt men vad fan, jag klarar mig nu iaf. Hoppas det där på försäkringskassan går igenom så jag kan börja leva som vanligt folk igen, önskar det så innerligt faaan.
Pratade med syrran i veckan om att färga till blondt och jag sa det om jag skaffar avfärgning och blondering så skulle hon hjälpa mig med det, tack som fan syrran. Men det blir inte förrän i april nån gång när våren börjar att komma mer och mer såklart.
Ska ta och börja sola på jobbet oxå och få lite färg innan man börjar sola utomhus. Ska börja med det i mitten av mars. Så blir det att sola minst 2 ggr i veckan där och det är inte farligt dyrt heller och rören är nya där precis har jag läst. Skönt som fan att kunna sola på jobbet och precis när man slutat för dagen =)










Ska ta och greja vidare här och lyssna på Cascada =)





♥  ♥  ♥




Herrå