Japp då är man tillbaka på jobbet igen. Har jobbat min första dag efter semestern å det kändes så himla bra faktiskt. Jag älskar verkligen mitt arbete å mina kollegor.
Hade lite ångest i bilen påväg till arbetet imorse, men när jag kom ner i omklädningrummet å bytte om till jobbkläderna så lugnade jag ner mig som tur var.
Vet inte varför jag triggar igång mig själv å typ hyperventilerar till ingen nytta. Men så skönt att jag klarar ut det själv, utan tabletter å massa annat.
 
Dagen gick väldigt fort å timmarna bara rusade fram. Vi var 5 personal idag. Jag, Leah,Daniel å en ferie arbetare som vi kallar Ali, han är duktig å bra. Vid kl 12 ungefär kom Tosse oxå så vi var många vid lunchen idag.
Dagen flöt på bra, hoppas på en lika bra dag imorn, då jobbar jag med Lena å Rebecka å såklart Ali.
 
Nu ikväll blev jag lite nedstämd igen, å dom där negativa tankarna ploppar upp, men som tur var så tänker jag inte på detta när jag arbetar för då har jag annat att tänka på. Så det känns så jävla bra att ha börjat arbeta igen. Å få sina tankar på annat håll ist.
Jag var ute å promenerade 1 timme med Evy å Lukas förut, det var riktigt skönt att få röra på sig å få rensa skallen lite, hur bra som helst.
Men just ikväll blev jag ledsen igen, vet inte varför, faaan. Jävla skiiit. Jävla tankar.
Tycker inte om mig själv, inte alls. Hatar allt med mig, ibland känns det bra å jag trivs med mig själv, men inte just nu. faaaaan.
 
Hoppas min kurator hör av sig snart för jag behöver prataaaaaa !!!
Få ur mig allt, alla jävla tankar å skit.
 
Ska snart gå å sova, är ju en dag imorn med. Då fyller min tjeja 11 år så jag måste förbi hundaffären efter jobbet å köpa lite presenter åt henne såklart, sen blir det att fira henne på kvällen. Hon älskar att öppna paket.
 
Längtar verkligen inte till onsdag för då ska jag till Vrinnevi å dom ska gå ner i magen på mig å ta prover å skit. Sen ska jag behöva ha en slang ner i magen under 24 timmar,så antingen jobbar jag på torsdag eller så sjukskriver jag mig både onsdag å torsdag, men får se vad de säger först. Ska tillbaka till Vrinnevi på torsdag igen å då ska dom dra bort slangen ur magen, faan hatar detta. Jävla helvetesskit !!!!!!